Over ons

La Search is een samenwerkingsverband tussen Cees van Leeuwen en Sandra Lemmens. Vanuit verschillende achtergronden en met een grote diversiteit aan netwerken hebben zij samen een executive search bureau opgericht met als doel een brug te slaan tussen kandidaat en opdrachtgever. Cees heeft hierbij een zeer sterke focus op Legal en Finance terwijl Sandra zich toelegt op rollen in de wereld van Life Science, Innovatie, Business Consultancy en Sales & Marketing. 

La Search richt zich op kandidaten met een academisch denk-en werkniveau met een duidelijke ambitie en doorzettingsvermogen.

 

Executive Search

Executive Search

Executive Search is maatwerk en mensenwerk. Wij leggen de lat hoog en zijn altijd op zoek naar de optimale verbinding tussen goede mensen en interessant werk. Wij hebben een groot netwerk en brede kennis in Legal, Corporate, Business Consultancy, ICT, Sales & Marketing, FMCG, Technology en Gezondheidszorg

 

 

Opdrachten

Opdrachten

La Search krijgt opdrachten van toonaangevende organisaties die op zoek zijn naar ondernemende hoogopgeleide professionals en executives. Onze opdrachten sluiten aan bij het potentieel en de ambitie van onze doelgroep. Rollen waarin kandidaten impact hebben en zich kunnen ontwikkelen. Functies onder de aandacht van het senior management, vanwege hun vitale belang voor de organisatie.