Executive Search

Executive Search

Executive Search is maatwerk en mensenwerk. Wij leggen de lat hoog en zijn altijd op zoek naar de optimale verbinding tussen goede mensen en interessant werk. Wij hebben een groot netwerk en brede kennis in Legal, Corporate, Business Consultancy, ICT, Sales & Marketing, FMCG, Technology en Gezondheidszorg

 

Bij La Search beleven wij veel plezier in het ontmoeten van nieuwe en interessante mensen. Doordat wij intrinsiek geïnteresseerd zijn in wat mensen drijft, voelen mensen zich snel op hun gemak. Onze sterke kant is het koppelen van mensen aan organisaties en het aanvoelen van de klik tussen kandidaat en opdrachtgevers. Wij zijn in staat om mensen om ons heen te verzamelen waarbij het geheel van kennis, vaardigheden en attitude, complementair aan elkaar zijn.

Wij weten wat er speelt in organisaties en zijn in staat om snel de vertaalslag te maken in organisatiestructuren, afdelingen en functies. Alvorens de opdracht te accepteren gaan wij uitvoerig in op de situatie en het gewenste profiel. Dankzij onze expertise zijn wij in staat om te adviseren over functie, type kandidaat en beloning en blijven wij altijd nauw betrokken bij de gesprekken tussen kandidaat en opdrachtgever en de uiteindelijke keuze.

Wij verstaan de kunst van het vragenstellen en luisteren. Dat vinden onze opdrachtgevers en kandidaten. Zo ontwikkelen wij een goed gevoel voor welke kandidaat bij welke organisatie past. Die betrokkenheid en feeling is onmisbaar bij het komen tot de perfecte match. Luisteren is de basis van ons handelen. Maar ook daadkracht, verantwoordelijkheid en een pro actieve houding zorgen ervoor dat onze opdrachten succesvol en met het gewenste resultaat worden afgerond.

Opdrachten

Opdrachten

La Search krijgt opdrachten van toonaangevende organisaties die op zoek zijn naar ondernemende hoogopgeleide professionals en executives. Onze opdrachten sluiten aan bij het potentieel en de ambitie van onze doelgroep. Rollen waarin kandidaten impact hebben en zich kunnen ontwikkelen. Functies onder de aandacht van het senior management, vanwege hun vitale belang voor de organisatie.