Interim

Naast executive search heeft La Search ook een tak opgericht die Interim Professionals verbindt met opdrachtgevers als oplossing voor projectmatige en tijdelijke personele vraagstukken. Daarbij kan het gaan om expertise die niet of onvoldoende aanwezig is binnen de organisatie, om vervanging bij langdurige afwezigheid of de tijdelijke invulling van een bestaande vacature. 

 

La Search Interim beschikt vanwege een oprechte interesse in mensen en hun drijfveren over een uitgebreid netwerk van professionals. Zij kenmerken zich door gedrevenheid, emotionele intelligentie, resultaatgerichtheid en het snel herkennen, analyseren en oplossen van knelpunten. Daarnaast hebben zij inzicht in organisaties en politieke verhoudingen en kunnen zij een visie praktisch doorvertalen naar concrete uitvoering.

Om de juiste persoon te selecteren maken wij met de opdrachtgever een helder profiel. Een match op de ‘harde’ waarden als benodigde kennis en ervaring is vanzelfsprekend maar onze toegevoegde waarde zit ook in de ‘zachte’ waarden omdat die volgens ons bepalend zijn voor het succes. Omdat we ons netwerk door en door kennen, selecteren we onze kandidaten op persoonlijkheid, uitstraling en de ‘klik’ met de opdrachtgever. Op die manier komt de ideale match tussen opdrachtgever, de interim professional en La Search Interim tot stand.

In het gehele proces zijn passie en betrokkenheid ons handelskenmerk en zorgen analyse, ervaring en intuïtie voor het uiteindelijke resultaat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra Lemmens, +31 6 23 96 77 52 of per mail: Sandra Lemmens

Opdrachten

Opdrachten

La Search krijgt opdrachten van toonaangevende organisaties die op zoek zijn naar ondernemende hoogopgeleide professionals en executives. Onze opdrachten sluiten aan bij het potentieel en de ambitie van onze doelgroep. Rollen waarin kandidaten impact hebben en zich kunnen ontwikkelen. Functies onder de aandacht van het senior management, vanwege hun vitale belang voor de organisatie.