Over ons > Sandra Lemmens

Managing Partner

Sandra Lemmens

Drs Sandra Lemmens studeerde economie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en begon haar carrière in Werving en Selectie bij Tempo Team. Vervolgens koos zij voor een carrière in de ICT als commercieel directeur van een Oracle Softwarehuis. Echter haar interesse in mensen en alles wat hen beweegt zorgde in 2000 voor de definitieve overstap naar werving en selectie als recruitment manager bij Capgemini. Vervolgens vervulde zij een gelijksoortige rol bij Accenture.

Sandra’s resultaatgerichte ambitie, ondernemerschap, en interesse in de drijfveren van mensen hebben haar in 2006 doen besluiten de overstap te maken naar een eigen search en adviesbureau ; ‘Amazingly Human’. Vanuit deze rol heeft zij als interim recruitment adviseur succesvolle opdrachten vervuld bij o.a. Essent, IBM ASR, Business  & Decision en Philips.

De zoektocht naar een verdere verruiming van haar vakgebied en de dynamiek van een enthousiast team inspireerde haar om managing partner te worden bij La Search. De samenwerking met Cees van Leeuwen stimuleert haar om vanuit haar kernwaarden te handelen: durf, passie en eigenheid als hart van de aanpak.

Sandra weet haar vakinhoudelijke kennis en jarenlange ervaring in de Consultancy, Sales en Marketing, Retail, Finance, HR, en ICT wereld uitstekend in te zetten. Ze is een professional in haar vakgebied en kan uitstekend schakelen met haar opdrachtgevers en kandidaten. Zij spreekt- en nog belangrijker, zij begrijpt- de taal van haar opdrachtgever en weet hierin op een juiste manier de verbinding te leggen naar haar kandidaat. Ze is in staat de juiste balans te vinden tussen de verwachtingen van haar kandidaat en opdrachtgever en vormt hierdoor een klankbord voor beide partijen.

Investeren in persoonlijk contact, daar draait het om bij Sandra. Elkaar ontmoeten, leren kennen en ervaringen uitwisselen, met kandidaat en opdrachtgever maar ook met collegae. Bij La Search heeft ze een inspirerend team gevonden die ervoor kiezen hun eigen toekomst te maken en die begrijpen dat je samen sterker staat: onafhankelijk samen!

Profiel

Sandra Lemmens

Opdrachten

Opdrachten

La Search krijgt opdrachten van toonaangevende organisaties die op zoek zijn naar ondernemende hoogopgeleide professionals en executives. Onze opdrachten sluiten aan bij het potentieel en de ambitie van onze doelgroep. Rollen waarin kandidaten impact hebben en zich kunnen ontwikkelen. Functies onder de aandacht van het senior management, vanwege hun vitale belang voor de organisatie.