Over ons

La Search is een samenwerkingsverband tussen Cees van Leeuwen en Sandra Lemmens. Vanuit verschillende achtergronden en met een grote diversiteit aan netwerken hebben zij samen een executive search bureau opgericht met als doel een brug te slaan tussen kandidaat en opdrachtgever. Cees heeft hierbij een zeer sterke focus op Legal en Finance terwijl Sandra zich toelegt op rollen in de wereld van Life Science, Innovatie, Business Consultancy en Sales & Marketing. 

La Search richt zich op kandidaten met een academisch denk-en werkniveau met een duidelijke ambitie en doorzettingsvermogen.

 

Dankzij vakinhoudelijke deskundigheid en jarenlange ervaring met werving en selectie is La Search een waardevolle adviseur en sparring partner waarbij haar werkwijze zich kenmerkt door enthousiasme met de ambitie uit te blinken in maatwerk, professionaliteit en betrokkenheid. Betrokkenheid bij kandidaat en opdrachtgever waarbij La Search beiden graag stimuleert om te kijken naar verandering en een nieuwe richting te kiezen in plaats van het verleden als onveranderlijke leidraad te hanteren. Niet altijd denken in hokjes van werkervaring en opleiding maar juist kijken naar de persoon en zijn of haar competenties: denken in mogelijkheden.

Ook voor coaching en loopbaanbegeleiding kunt u terecht bij La Search. Onzekerheid, persoonlijke of organisatorische blokkades houden mensen vaak tegen een stap te zetten. Wij zijn ervaren in het helpen van kandidaten in het ontdekken wat nodig is en waar ruimte is om die stap wel te zetten.

Op alle bovenstaande manieren iets kunnen betekenen voor mensen vinden wij bij La Search een van de mooiste facetten van het vak.

Opdrachten

Opdrachten

La Search krijgt opdrachten van toonaangevende organisaties die op zoek zijn naar ondernemende hoogopgeleide professionals en executives. Onze opdrachten sluiten aan bij het potentieel en de ambitie van onze doelgroep. Rollen waarin kandidaten impact hebben en zich kunnen ontwikkelen. Functies onder de aandacht van het senior management, vanwege hun vitale belang voor de organisatie.